Waiting for you

Hej hopp, gick upp med Daniel imorse och åt frkost med han, sen åkte han till skolan och jag la mig i hans säng. Så vad ska jag göra nu...? Mhm tänkte nog fixa i ordning mig snart och sen kolla film kanske, ja jag få hitta på nåt. Vad gör ni dag då? Kram :)
 
I brist på bilder får ni lite musik att lyssna på:
 
  

Vet ni vad?

Jaa ni gissade rätt idag börjar mitt sportlov! :D Jag var ledig idag för mitt tåg upp till Daniel gick redan vid tio i tio,så nu har jag bara ett byte kvar så är jag framme!Typ första tågresan någonsin utan förseningar och problem!

Känns skönt att snart vara framme hos min älskling även fast jag redan saknar mamma,pappa och Emelie hehe men jag är van att alltid ha någon att sakna så de ska nog gå bra!Men hoppas ni får en bra start på lovet(alla som har lov nu då,ni andra få ha en bra start på helgen)! :)

Här skulle vara en bild på min egen gjorda lunch i en hemmakvälls godis box,men den gick inte att ladda upp så ni få nöja er med text idag ;)


Another white morning

Godmorgon på er! Ännu ligger snön vit på marken, vill verklgen ha vår NU! Vill ut och springa i ett härligt vår väder, det är bland de skönaste som finns. Höra fåglarna kvittra och känna solen i ansiktet, men såå är de ju inte. Åt pannkakor till frukost, mums! Har faktiskt inga planer för dagen så får vänta och se vad som händer, ha en bra lördag! :)
 

Taggar inför np imon...

Hej, igår hade vi det första skriftliga np och det var i svenska...och imon blir de då andra och sista provet i svenska. Ni får hålla tummarna för att de går bra. Idag var jag inne på kvällen och gymmade, riktigt skönt som vanligt. När jag kom hem åt jag nåt riktigt gott faktiskt, en nyttig banana split. Istället för glass, grädde och sånt hade jag på keso, sylt och bär. Recceptet hittade jag här: http://blogg.improveme.se/fitspooration/  
Dock ändrade jag lite på recceptet.
 
Gonatt med er :)
 
 

Ingredienser för 1 portion:

1 banan
1 dl keso
50 g hallon/blåbär

Och hallonsylt om man vill.

.
Så här gör du:
Dela bananen på längden. Lägg keson på bananhalvorna och lägg lite sylt upp på. Värm bären och lägg dem på bananen med. Klart :)


All I want is to love you forever

Hej dudes, nej men idag har varit en lugn dag i skolan och de känns som det gick jätte snabbt. Hade slöjd för första gången med vår nya lärare, få vell ser hur de blir på slöjden nu...
Vid 6 åkte jag in till stan och gymmade en timme, så kom hem för en stund sen och då gjorde jag en havre smoothie. Så nu sitter jag och plugga, och har druckit smoothie. Här kommer recceptet för alla som vill ha de, den var helt okej men inte super god bara så att ni vet ;)
 
 
 
Bilden är tagen från där jag hittade recceptet, http://www.axa.se/Recept/Smoothie/Havrebomb/
 

2 portioner:
1,5 dl AXA Havregryn
3 dl mjölk
1 ägg
1 banan

Gör så här:

Häll alla ingredienser i en mixer och mixa samman till en slät dryck. Häll sedan upp i stora glas och servera omgående.

 

Min bild ;)

Nu var de söndag igen...

Hej, tänkte först bara säga en sak jag hatar söndagar. Vet egentligen inte varför, kanske för att man vet att helgen snart är slut och att de är skolan imon, eller för att den går så segt och man har tråkigt för man ska ta de lugnt...jag vill att de ska hända saker helst hela tiden. Så jag har gått runt hela dagen och längtat till kvällen, då jag åkte in till stan och gymma :D Men det bästa på hela dagen blir så klart att prata med älskling snart :) 
 
Här får ni lite mat bilder bara för att mat är gott (missade dock att ta bild på frukosten):
Min middag,jätte gott!
Lite ny pressad apelsin juice innan träningen.
Sist men inte minst(eller jo kanske) kvällsmaten,var vrål hungrig efter nästan 2 timmars träning.

Mello

Här kommer bilder från melodifestivalen igår:
 

Min Lördag

Hej, vaknade imorse av lukten av nybakat. Så gick ner i köket där det stod nybakade scones,mums. Efter frukosten åkte vi in till stan, pappa köpte lite nya träningskläder + en tröja till mig. Sedan gick jag till gymmet och tränade en och en halv timme. Åkte hem för att duscha och fixa mig inför kvällen, då det bar av till melodifestivalen :D Ha en bra lördagskväll, och om ni ska kolla på mello på tv så håll utkik efter en blond tjej för då kan de vara jag ;)
 
Har rätt många bilder att bjuda på idag:
Färgen på koftan och tröjan är mycket starkare i verkligheten.
 
Tack för mig hej!