Tjejkväll

Hejsan, idag körde jag armar och bröst på gymmet, ett väldigt effektivt och skönt pass blev det. Efter det åkte jag hem fixade mig och åt lite mat med mamma, nu ska vi strax åka och handla lite. Senare ikväll ska jag till Felicia med Matilda och ha tjejkväll, med tacos, film och mys. Hej så länge!
 
 

Emporia

Hejsan, igår var vi i Mamlö och shoppade. Vi tog tåget dit på morgonen och var där tills 4 sedan hem igen. Åt mat på Jensens Böfhause, och massa shopping. Kram







Good workout

Hallå, nu har jag precis varit på gymmet och tränat rygg samt axlar. Så nu skulle jag behöva ryggmassage, få be Emelie sedan. Vi skulle egentligen åkt till Ikea idag men tror inte de blir så, få se vad som händer istället. Mamma tyckte vi skulle grillat bara för att det var fint väder. Ha en bra dag iallafall!

Protein nom nom...


Do it for yourself

Tjo, började morgonen med en springtur, märker verkligen att min kondition har försämrats jätte mycket! :( 

Nu har jag ätit frukost och ligger i soffan, har sån träningverk från allt dansande i fredags. Få se vad som händer idag. 




Vår första klassfest

Hej, igår var det klassfest! Blev en riktigt lyckad fest, vi dansade, pratade och hade skoj. 

Idag har jag varit som en zombie, men lyckades ta mig upp och min familjs åt thai med Daniel och hans familj som är på besök. Nu sitter vi på kalas hos min kusin och farbror. 




Don´t let the dream just be a dream

Tjo, har fortfarande huvudvärk så inget gym idag heller utan tog en promenad för att få lite frisk luft. Så nu känns det lite bättre i huvudet, men något som inte känns bra är att jag måste plugga spanska. Få tänka på att det bara är tre dagar kvar tills det är höstlov. Här får ni en bild jag tog förra veckan istället för mitt gnäll...
 
 

My head is ready to explode

Godmorgon, måndag morgon igår började inte bra med orientering i regn. Så efter skolan åkte jag hem med världens huvudvärk istället för att gymma. 

Idag är huvudet lite bättre men har fortfarande ont, måste vara något fel på mig har nästan ont i huvudet hela tiden... Aja, ska snart ha min första lektion idag, samhällskunskap med redovisning. Så hej då länge!  




Smile and pretend you're happy

 

Lovet är nära nu




A är bra

Hejsan, är så häääär glad! För fick nämligen A på min första religionsuppsats och jätte mycket beröm, bland annat skrev hon att det är i sådan bra skrivna uppsatser som hon är glad att hon blev lärare :D

Idag var det biceps och triceps på schemat, ska köra samma imorgon med för jag vill verkligen bli starkare! D: Men godnatt med er! 



 

Min tränings vecka

Tänkte berätta lite hur min träning i veckorna ser ut just nu när jag fokuserar på att bygga muskler där av kör jag knapp någon kondition.


Måndag: Mage och Rumpa

Knäböj 10x2
Utfall 10x4
Sparkbak med fotänkel 10x4

Situps med boll 10x4
Liggande benlyft 10x2
Benlyft på bänk 10x2
Hängande benlyft 10x4

Tisdag: Rygg och Axlar

Hantellyft åt sidan 10x4
Millitärpress 10x4
Axellyft i cabelcross 10x2

Latsdrag 10x4
Rodd 10x4
Reardeltoid 10x2
Vikt över rygg 10x2
Bellyback 10x4

Onsdag: Ben och vader

Benpress 10x4
Benspark 10x4
Bencurl 10x4
Utsidalår 10x4
Insidalår 10x4

Vadpress 10x4
Stående vader 10x4

Torsdag: Armar och bröst

"Push up" i cabelcross 10x4
Hantlar 10x4
Stång 10x3
Pull up så många jag orkar

Pull down med rep 10x6
Pull down med stång 10x4

Bröst maskin 10x4

Fredag: Vila eller något pass jag känner jag behöver köra extra
Lördag: Vila
Söndag: Kondtion, löpning





En sån dag man bara vill ska ta slut

Hej, min dag har bestått av plugg, mat och plugg ungefär. Kom nyss hem från en promenad för att ta en break från allt pluggande. Vi har nämligen matte prov imorgon så jag måste verkligen öva, för jag är så dålig i det! Bara jag blir godkänd så är jag nöjd, måste börja plugga igen men jag orkar inte! Aja, här kommer lite bilder från promenaden.
 
 

En Fin Höstdag

Hejsan, känns som det är söndag idag bara för att jag var ledig igår. Idag har inte hänt så mycket, var på gymmet från lite över 12 till kvart i 2. Körde cardio och biceps/triceps. Sen åt vi lite mellis hemma hos Daniel och sedan åkte vi hem. Ikväll ska jag vara barnvakt åt Emelie och Anton åhh vad kul! Not, jag och Daniel hade tänkt gått på bio men så blev de inte aja. Ha en bra lördagskväll!
 
 

Mysdag!

Hej, vaknade tidigt idag trots sovmorgon eftersom Emelie skulle upp till skolan men gjorde ingenting för passade på att ut och springa en sväng.
Sen mötte jag upp tjejerna i stan för att äta thai, gå på stan och fika på wayne´s. Blev tre nya toppar inhandlade, ikväll blir det att gå Emelies fest.
 
 
 


 

Fredag på en torsdag

Hejsan svejsan, idag var sista dagen i skolan den här veckan för mig eftersom vi har studiedag imorgon. Så imorgon blir det nog en sväng på stan och sedan på kvällen ska Emelie ha en fest och hon ville att jag skulle komma så det ska jag nog göra. 

Nu ska jag strax äta klyftpotatis, kött och bea väntar bara på att Daniel ska sluta jobbet. Ni få ha en fortsatt bra dag :)


Malte var och klippte sig idag, han ser helt annorlunda ut! Bli ledsen jag bara se bilden, åhh lilla Malte! :´(

You are a reason for me to live

 

Super Frulle

Godmorgon, tänkte dela med mig av ett recept som jag har kommit på. Det är super gott och jag äter typ det varje morgon. 

Ingredienser:
1 dl Havregryn
2 dl Vatten
1 Äggvita
Ca. 1 dl Keso
1 Banan
1 msk Jordnötssmör

Gör så här:
Häll havregryn och vatten i en skål, och in i micron i ca 1.30-2 min. Blanda i äggvitan, och lägg keso på havregrynsgröten. Sedan skär du banen i skivor och lägger den över keson. Och sist tar du en stor msk jordnötssmör på toppen. Klar att ätas! 



Sunny Day

Hejsan svejsan, vilket skönt höstväder det varit idag kändes nästan som sommar värme. Blev en springtur på 8 km, men märker att konditionen är sämre nu när jag inte kör lika mycket kondition men sånt man får räkna med när man vill bygga muskler. Idag har jag också pluggat, skrivit en uppsats på 1000 ord bara 200 ord kvar...om jag nu ens har förstått uppgiften rätt haha. Nej nu är min hjärna trött så den ska få vila, gonatt :)
 
 

Bring me the night

Hejsan, eftersom bilderna från gårdagens fotodag inte kom upp igår så får ni dem nu. Idag ska jag springa och plugga, sugen på att springa men inte de andra...Åhh vill ha lov nu! Hoppas ni får en fin söndag!
 
 
 

Victoria´s Secret

Godmorgon eller godförmiddag! Idag är det riktigt höstväder, mysigt tycker jag som gillar hösten! Igårkväll kom pappa hem från jobb, och han hade köpt med dig Victoria´s Secret parfym till oss tjejer. Idag däremot ska jag och Wojje till Vella för att fota och bara hänga. Så ikväll kommer det nog upp lite bilder som vi tagit, kram :)
 
 

Kroppkakor

Hej, idag hade jag bara en lektion eftersom jag skulle gå modell för någons klädkollektion, så var ledig från två lektioner. Efter jag hade varit där så åkte jag hem och åt kroppkakor, resten av kvällen har bestått av plugg...har sååå mycket i skolan nu innan höstlovet! Så nu är jag helt slut och behöver sova för att orka med sista dagen i skolan imorgon innan helgen. Kram :)
 
 

Bara en vanlig dag

Hej, nu börjar det bli mycket i skolan och väldigt rörigt för vissa lärare är dåliga på att ge information om vad de är som ska göras... Men iallafall efter skolan så var jag på gymmet och körde axlar och rygg, sen hem och prata med Vella i telefon. Som fråga om jag ville gå modell för hennes kompis mammas kompis typ, och de vill man ju såklart! Dock var det under lektionstid så lär få ledigt först. 
 
För övrigt så har jag bara en lektion imon, för vi har eget arbete i naturkunskapen så vi ska träffas hos en kompis och jobba med det. Så imon blir en soft dag! Ha de bra, kram :)