Hej mello här kommer jag!

Hejsan, måste berätta om vad som hände idag... efter skolan åkte vi ut till coop för att dem hade en tävling där. Priset var 2 biljetter till melodifestivalen nu på lördag i Kralskrona. Så först tävlade mamma, man stod uppe på en "scen" och med 3 andra. Så kom det upp en fråga på en display framför en(tävling ledaren sa frågan med) och så kom det upp fyra svar man kunde välja på. När man kunde frågan tryckte man på en knapp och när man svarat rätt på 3 frågor vann man.
 
Så mamma vann först 2 biljetter och en påse med snacks, sen gick jag upp och utklassa alla med att svara rätt på 3 frågor i rad. Så då vann vi 2 biljetter till och en påse med snacks, sedan på kvällen innan vi skulle in till stan för att träna så åkte vi till coop. Och gissa vad mamma går upp och äger ut alla igen, så ny har vi vunnit 6 biljetter och 3 påsar med snack och annat :D Är vi bäst eller vad, eller också är alla andra bara korkade. Haha nej men de bara för att man är blond som man är så smart :D 
 
Här kommer bild på de vi vann:
 

Is always someone you miss

Hej, inga större saker hände i skolan idag bara helt som vanligt. Men det är inte fel det heller...
När jag kom hem gjorde jag lite på en no uppgift vi har så är nästan klar med den,skönt. Och idag kom pappa hem efter har varit och jobbat :D Så då åt vi en mysig middag, blev taccopaj, guaccemole, tacco chips och sallad. Nu ska jag läsa frida och bara ta det lugnt,ha det bra :)
 

Måndag igen?!

Hej,kom hem igår vid 9 tiden efter att ha spenderat helgen hos världens finaste pojkvän. På vägen hem stannade vi på Mcdonalds för varken jag eller mamma och dem hade ätit sedan 8 och när vi åt på mc var klockan 4. Så alla var jätte hungriga.
 
Idag hade vi beeptest i skolan,var jätte nervös för hur de skulle gå. Men är jätte nöjd,bästa resultatet någonsin för mig. Delad första plast av tjejerna,åhh är så glad för de :D Men nu är jag jätte trött efter haft beeptestet och gymet också på de,så gonatt allihopa :)
 
En bild på vad jag åt i lördags när vi var ute och åt.
Jag på väg hem igår.
 

On my way...

Hej fick sluta lite tidigare idag,så vid 12 åkte vi upp till Norrköping.Mamma,Eme,mormor och min kusin Anton ska åka till Stockholm medans jag är hos Daniel i helgen.Så när vi kom till Norrköping köpte jag biljett och åkte till Västerås och bytte tåg där så nu är jag strax framme! :D Puss & hej leverpastej!


The distance between us does not matter

Hej,igår fyllde Daniel 19 år så imon ska jag åka upp och gratta han. Tänk vilken gammal gubbe jag har haha ;) Längtar iallafall något sjukt mycket efter honom. Tänk att vi har varit ifrån varandra en hel månad, det konstigt att jag ens klara det men på något sätt blir man van. Även fast man saknar varadra jätte mycket när man har distans förhållande så finns det även bra saker med det. En av dem är att varje gång man träffas igen så blir man kär på nytt, man får den där härliga pirrande känslan och knäna nästan skakar. Trots att vi varit tillsammans i hela 16 månader så känner jag fortfarande så. Men nu ska jag ringa Daniel och sen sova,gonatt på er :) 
 
En bild från första gången han var nere hos mig.

Chillkväll!

Hej hopp,haft en vanlig dag i skolan inga plötsliga överraskningar direkt. Efter skolan tog jag bussen in till stan, gymmade en timme. Kom hem gjorde i ordning lite mat till mig själv, då blev de stekt potatis,morötter,stekt ägg och en tomat. Nu har jag gjort klart lite läxor så nu väntar sängen och att läsa Frida. Kram :)
 

Mys kväll...

Hej, haft en toppen dag men kunde dock vatt bättre om Daniel var här! Hade en rätt rolig dag i skolan med allt möjligt knas som alltid med Vella ( http://vellaskrypin.blogg.se /). På kvällen åkte jag in och träna,kondition och styrka på gymmet. Efter det gick hela fmiljen ut och åt på Toscana(en restaurang), eftersom min pappa ska åka iväg och jobba i två veckor så han åker imorogon. :'( Nu väntar sängen och prata med världens finaste,kram :)
 
 
 Här ser ni vad jag åt på Toscana,det är pasta med skaldjur och hummersås.

You light up my day

Hej, nyss hem kommen från skolan och kommer upp på rummet...då ha pappa satt upp mina lampor i rummet :D
Annars ha de inte hänt något speciellt idag än så länge, nu plugga lite och ikväll in till gymmet. Kram :)
 
 
 

Min dag i mat

Hej,idag har jag haft tråk i stort sett hela dagen. Försökte till och med plugga lite för att jag skulle göra något. Om jag ska kort fatta min dag så såg den ut så här: Vaknade runt 9 åt frukost,pluggade,åt igen denna gången hasselbackspotatis, kyckling och bea. Åkte till mormor,åkte hem åt och nu kolla film eller sova typ! Låter som en kul dag va? ;) Men ska inte gnälla,ha en bra lördagskväll :)
 

My place!

Hallå,här kommer lite bilder på mitt rum som vi har fixat,daniel skötte tapetseringen och målingen och jag möblerade. Hann klicka några bilder innan kameran laggade sönder helt. Kolla och njut av mitt super fina rum,kram :)
 
Innan det var klart
 
Och när det var klart
 

Here i am again!

Hej,andra dagen i skolan och är redan trött på den. Nej det ska nog gå på nåt vis, efter skolan åkte jag in till stan för att gymma.
Sedan åkte jag och min syrra (för hon hade varit i stan med någon kompis) och jag hem,jag lagade lite mat för mamma och pappa är i Kalmar och slulle fixa något med vår husbil. Så då blev det pasta carbonara. 
Tänkte lägga ut liter bilder på mitt "nya" rum ikväll,så ni få ha de bra så länge :)
 

Träna,träna,träna...

Hej, första dagen i skolan idag jippi! Not,ännu bättre att man börja första lektionen med idrott.
På kvällen blev de iallafall gymmet en och en halv timme :D Nu försöker jag och Vella skriva en låt genom skype som vi ska ha,önska oss lycka till kram :)
 
 

Jag är inte hel utan dig...

Nu börja lovet komma till sitt slut vilket betyder att Daniel måste åka hem och gå i skolan. Det är det sämsta med lov, att dem tar slut. Då kunde jag och Daniel kunnat vara jämt,tur att han bara har ett år kvar i skolan. Sen måste han flytta ner till mig annars dör jag...
 
För alla som inte vet så är Daniel min pojkvän eller ja det kanske ni fattade men endå. Han bor iallafall 60 mil från mig,så det blir mycket saknad och längtan efter varandra. Tänkte bara berätta det så att alla vet,nu ska jag inte uppehålla er mer :)
 
 
En bild från jullovet...

Åhh jag vill ha,jag vill ha!

Hej hopp, jag är såååå sugen på att köpa en systemkamera! Jag har en (eller den är egenligen min mammas) men den låter jätte konstigt när man starta och stänger av den, den laggar sönder. Så vill köpa en egen som man kan spela in på också, funderar på denna här nere en Nikon D3200. Någon som vet om den är bra? 
Kram :)
 
 

New in the closet

Hej, äntligen är det snart klar i mitt rum. För dem som inte vet så har jag tapetserat om och fixat i mitt rum. Ska bara sättas upp en lampa och några tavlor, sen ska jag lägga upp bild på hur de ser ut.
 
Idag har vi handlat och då hittade jag en jätte fin blus när vi var inne i en klädesbutik, men hade inga pengar så Daniel köpte den till mig :D Nu ska vi snart äta mumsig middag eftersom det är 13 darsafton eller vad det heter. Så ha de bra så länge,kram :)
 

Mitt 2012!

Tänk vad mycket som hänt under 2012 egentigen, varit med i en musikal,konfimerat mig,tagit grönt bälte i karate,börjat 9:an,varit i Frankrike och Italien,tagit moppekort,firat 1 år med min pojkvän och massor av annat. När jag tänker efter har det i stort sett bara hänt bra och roliga saker förra året.
 
Nu är det dags för ett nytt år med massor av nya roliga saker förhoppningsvis!  
 
 
Här är lite bilder från 2012! Kram :)

Nyårsafton!

Igår var det nyår som alla vet hoppas jag. Det spenderade jag med några kompisar och min pojkvän hemma hos en jag inte riktigt känner. Det var iallafall väldigt trevligt, vid 12 åkte vi in till stan för att se fyrverkerier. När dem var slut åkte vi hem, jag och Daniel tänkte sett en film men somna nästan direkt. Idag blir det nog att träna och äta middag hos farmor. Hoppas alla får en bra start på 2013! Kram så länge :)
 
Här kommer lite bilder från igår.