Solen är här igen

Hej, efter jag vatt på gymmet imorse så var det så fint väder så jag gick från stan och hem (9,5km), skit jobbigt och tråkigt får jag vell erkänna eftersom jag avskyr att gå typ haha. Och nu har jag precis äitit bananvåfflor (ser dock inte ut som våfflor), choklad/jordgubbs fluff och jordgubbar ute i solen. Ikväll ska hela familjen äta ute eller också ska jag och Daniel ha fredags mys med tacos, få se hur det blir båda låter iallafall lockande. Kram så länge :)
 
 

Regnig Sommar

Hej eller gomorgon kanske, idag var jag för trött för att gymma på morgonen istället fick de bli en liten promenad från bussen och hem i dugg regn. Inte jätte skönt men när jag kom hem åt jag en jätte god frukost för att bli på bättre humör. Har inga planer för dagen mer än att jag ska skriva ut och sätta in reccept i en pärm, och gymma när Daniel har slutat. Så få se vad som händer, ha en bra dag :)
 
Kokosgröt med vaniljkräm och bär.

Some more food

Hej, sov över hos Daniel inatt så var på gymmet vid halv 7. När jag kom hem vid halv 10 så åt jag mjölk och jordgubbar, nom nom. Vi var nämligen och plockade jordgubbar igår, hur mycket som helst har vi nu. Till lunch åt jag en kaka kan man säga super god, så tänkte dela med mig av recceptet:
 
 
Ingredienser:

1 ägg
1 banan
1 krm bakpulver
1 msk kvarg/yoghurt
 
Valfrismaksättning: Kakao, hallon, kokosflingor, jordgubbar m.m
 
Gör så här:

Mosa bananen och blanda alla ingredienser till en slät smet. Häll smeten i en smörad/oljad ungsäkerform, in i ugnen på 225 grader i 15 till 20 min. Super lätt och gott!
 
 

Överraskningskaka

Här kommer ett jätte gott reccept på havregrynsgröt.
 
Ingredienser:
1 dl havregryn
Ett ägg
1 dl mjölk
1 tsk bakpulver
Hallon
Jordgubbar (eller andra bär man gillar)
Kokos
 
Så här gör du:

Sätt ugnen på 200 grader. Blanda havregryn, ägget, mjölken och bakpulvret i en skål. Lägg jordgubbar, hallon och kokos i botten av en ugnsäkerform. Häll havregrynssmeten i formen och in i ugnen 15 min. Jag åt det med vaniljblandning, blanda kvarg, keso och vaniljpulver. 
 
 
 

Nytt från rean

Hej, efter jag varit på gymmet imorse hämtade mormor mig så åkte hon, morfar, min lilla syster och jag till Kalmar och shoppade. Hittade mycket fina kläder på rean men vill inte slösa pengar på kläder som jag egentligen inte behöver så köpte bara sånt jag behöver så som träningskläder och underkläder. Här kommer iallafall lite bilder på de jag köpte:
 
 

Livet fortsätter

Gokväll på er, igår hade jag och Daniel myskväll med hemmagjord pizza och yollibox med jordgubbar. Idag däremot så har vi varit på gymmet och sedan blev det söndagsmiddag hos farmor, nu blir det snart kvällsmat framför film. Kram :)
 
 

Midsommar På Landet

 

Fruktstund

Hej, idag va en tidig dag på gymmet igen, när jag var klar åt jag frukost nr 2 hos min moster (nybakat bröd). Ha tvättat och städat hemma idag, och nu ska jag snart laga mat till älskling som slutar jobbar. Sedan ska jag nog sova över hos Daniel idag med för imon är det lövmarknad (en marknad som ni anntagligen förstod) här, och Daniel är ledig så ska vara i stan hela dagen. Kram :)
 
Lite mellanmål nu,nom nom.

Early Morning

Hej, nu ha jag och Daniel sovit våra två första nätter i hans lägenhet. Och eftersom han börja jobba vid 7 så går jag upp med honom klockan halv 6. Men morgonpigg som jag är gör det inget utan ha vatt på gymmet och tränat klockan halv 7 nu två dar i rad. Ha en bra dag! :)

Frukost denna morgonen


No excuses

Hej där ute, vakna halv 8 idag och kände att de skulle börja regna när som ute. Så för att hinna träna innan regnet, åt jag ett äpple och drack celsius sedan var det bara att ut och springa. Sprang 1 mil, trodde jag aldrig jag skulle klara med bara ett äpple i magen men celsiusen ger verkligen energi. Slog till och med mitt rekord, sprang milen på 51 min! :D 
 
 

Aldrig lugn och ro

Gomorgon, nu är jag på väg till Danmark för att gå på bakken! Va ju bara en vecka sedan jag var där sist så är på tiden att jag åker dit igen...

Nu ha vi stannat för att äta frukost och då äter jag kvarg,nom nom. Kram :)


Jag tvivlade aldrig

Idag klarade min älskling äntligen körkortet! Visste att du skulle fixa det tillslut, är så otroligt stolt att du inte gav upp utan fortsatte kämpa enda tills du klarade. Så nu vet du vad du kommer få göra i sommar, ja juste köra runt mig ;) 
 
 

Banan och kakao plättar

Ingredienser:
 
1 Banan
2 Ägg
1 dl Mandelmjölk
1 tsk Kakao
 
 
Så här gör du:

Mosa bananen i en bunke, knäck i äggen och häll i övriga ingredienser.Blanda och stek i matfett på plåten. Jag åt dem med mixad kvarg, keso och jordnötsmör, super smarrigt! 
 
 Jag är inte allt för grym på att vända dem när jag steker men men.

Dare to dream big

Godkväll, idag har varit en undebar sommardag på momors land. Grillat kött, nypotatis (en av de få gånger jag gillar potatis), gräddfil, det är en smak av sommar tycker jag. Efter landet så åkte jag in till gymmet och körde ett grymt benpass, mina ben var som spagetti efter och bara skakade. Så det ska vara när man tränar! Nu ska jag sitta lite till vid datan och sen dra mig till sängs. Kram :)
 
 
 

Sommar sovmorgon

Hej, idag gick jag upp ur sängen vid halv 10, gjorde iordning frukost och la mig i sängen igen haha. Är det sommarlov så är det ju. Nu ska vi ut till mormors land och grilla. Kram :)
 
Ser inte gott ut men lovar att det var det.
 

Härlig start på sommarlovet

Hejsan, har nu kommit hem från en mycket trevlig kväll på Långö med da klass eller ja förra klassen. Vi grillade, skrattade, vissa badade och spelade volleyboll. Tänkte till och med vara så snäll att bjuda på nårra bilder, förlåt om det är någon som inte vill vara med på bild men aja. Kram :)
 
 
 

Grundskolan-check!

Känns sorligt och helt underbart på samma gång att kunna säga att jag har slutat nian, att aldrig mer behöva gå i grundskola. Men kommer sakna min skola, klasskamraterna, lärarna, maten (haha) och den bra stämningen som alltid funnits på skolan. Nu väntar nya äventyr och ett nytt kapitell i livet. 
 
 
 

En trevlig kväll

Här kommer bilder från gårdagen avslutningsmiddag:
 
 

Avslutningsmiddag

Hallå där, nu har jag fixat mig inför avslutningsmiddagen som äger rum ikväll. Vi bjuds på tre rätters och massa överraskningar under kvällen, ska bli mycket kul. Tänkte bjuda på en bild vad jag ska ha på mig ikväll så det ser ni här nedan. Annars har jag inte mycket mer att dela med mig om, ha en bra kväll :)
 
 

Sommar morgon

Godmorgon på er, ingen skola idag förutom avslutningsmiddag ikväll men det kan man ju knappast räkna som skola. Så imorse gick jag upp vid 7 endå eftersom min lillasyster skulle till skolan så vaknade jag med då. Men det gjorde inget, istället var jag ute på powerwalk och nu har jag precis ätit frukost. Annars idag ska jag cykla in till gymmet och sedan sola resten av dagen. Kram :)
 

Jordnötsmör och Banan Glass

Hej, denna goda och nyttiga glass satt fint efter 7 km löpning. Super god, men då måste man gilla jordnötsmör för att gilla denna glass. Men värt att testa vetja! Jag improviserade och hade inga mått men här är på ett ungefär:
 
Ingredienser: 

250 g Kvarg
1 Banan
1 stor matsked Jordnötsmör
En skvätt Mandelmjölk/Vanlig mjölk om det är svårt att mixa
 
Gör så här:

Mixa allt i en mixer, häll i smeten i t.ex en gammal glass låda. Ställ in i fysen i ca 1 timme, klart att ätas!
 
 
 

Känns som det alltid varit vi

Igår blev Daniels lägenhet istort sett färdig utrustad med möbler och mat m.m, för nu är det bara en vecka kvar tills han flyttar ner.
Det känns konstig, underbart och roligt på samma gång men också skrämmande, det bästa kommer att vara att vi slipper sakna varandra, kunna träffas när vi vill och hitta på saker tillsammans mer.
 
Det som är läskigt är att man kankse börja bråka mer, tröttnar på varandra eller att han inte trivs här nere, jag hoppas verkligen inte att de blir så och jag tror inte det heller.
 
 
Att kunna träffas varje dag från att bara träffats någon gång i månaden är helt underbart! 
 
Vet ni jag doppade mig i fredags, bara för att Daniel bar ut mig i vatten och tvinga mig att bada men men jag gjor de...

Bilder Från Min Dag

Hej, nu har jag äntligen kommit igång med träningen igen. 4 km löpning och en halvtimme på gymmet fick det bli idag, skönt som bara den! Annars har vi legat på stranden och solat, få se om det kankse bli något kvällsdopp ikväll. Kram :)
 

Nationaldag och allt

Gokväll, efter blogg inlägget och frukosten imorse så var jag ute och sprang! Första gången på en månad, såå skönt att äntligen vara frisk. Annars idag har vi varit på stranden och hade picknik med kycklingsallad, ätit jordgubbstårta hos farmor och nu sitter jag och väntar på att Daniel ska komma. För han ska nämligen ner med alla hans möbler m.m idag eftersom han flyttar ner om 2 veckor typ. Så ligger det till, ha en bra kväll :)
 
Jag och Malte hos farmor.

Bildbomb

Heeej här är jag igen! Kom hem igår vid 10 tiden efter en sjukt rolig klassresa, ha haft jätte kul och nu inser man att man faktiskt kanske kommer sakna vissa i klassen.
 
Vi började med att åka till Tyskland där vi besökte marzinpan affär typ och en kyrka, sedan fick vi ca 2 timmars fritid i Lübeck. Sov på ett hotell natten i Lübeck och dagen efter åkte vi till Hamburg och besökte vi ett arbetsläger, körde vidare mot Danmark.
 
Checkade in på ett jätte mysigt vandrahem i Kolding, åt, spela kort och sov. Morgonen efter åt vi frukost, städade och sen drog vi till bakken. Hade en helt awesome dag på bakken med karuseller, buffe, flum och massa skratt. Här kommer nu bilder i massor (OBS vissa bilder är lite över det normala), kram :)
 
 
 

So here we go

Gomorgon, uppe tidigare än tuppen för att åka till Tyskland med klassen! Så nu är vi på väg, dagen man längtat till sen förskoleklass typ! Tror vi kommer få jätte kul, sova på hotell, shoppa, äta ute och gå på bakken. Vi hörs på torsdag eller onsdag! Kram :)


Sommaren är här

Godkväll där ute, tänk nu är sommaren här!
Igår var jag på Liseberg hela dagen, åkte halv 7 på morgonen och var hemma vid halv 2 på natten. Gissa om man var slut i kroppen då! Kom värsta regnskuren så det blev översvämning på Liseberg, men förutom det så hade jag jätte kul där.
 
Har vilat idag eftersom imorgon bär det av till Tyskland och Danmark med skolan! Så inget bloggande förens på torsdag, för kommer hem onsdag natt. Ha det bra tills dess, kram :)
 
Genom blöta från regnet!