Brun utan sol

Hejsan, idag har vi varit i konserthuset och övat med skolan inför vår årliga musikal. Jätte drygt att repa men imon smäller det!
När jag slutade vid 3 så gick jag en sväng på stan med Elin, sedan gick jag till min moster. Hon har "utbildat" sig till en sån som sprutar så man blir brun, vet inte vad det heter men jag fick iallafall vara hennes försöks kanin. Så nu är jag brun och fin inför sommaren, dock håller det högst bara en vecka men då kan man ju alltid göra om de. Nu ska vi iväg och grilla hos några bekanta, kram :)
 
Rätt stor skillnad...

Another day in my life

Hej, kom för en stund sedan hem från en fika. Idag hade tyska gruppen (alltså vi som läser tyska i skolan, 4 st) nämligen bestämt träff på ett fik för att ha avskeds mysigt eller vad man ska kalla det. Vi har en väldigt speciell relation där, vi prata om allt konstigt och skrattar alltid på lektionerna. Så vår lilla tyska grupp är något som jag kommer sakna mycket när jag börja på gymnasiet. Kram :)
 
Min hallon/jordgubbs smoothie som min snälla lärare bjöd på.

Mors Dag

Godförmiddag, idag var jag upp vid 8 eftersom vi skulle åka till Scandic och äta mors dag frukost där vid 9. Så då åt vi frukost tillsammans med farmor, kusiner m.m. Nu kom vi nyss hem och resten av dagen blir nog lugn, det regnar ute så ska kolla film tror jag. Kram :)
              
 

Fotodag med Vella

Hej, idag var jag hos Vella och då fotades det en del. Så här kommer bilder.

Sista dagen med klassen

Hej, idag var sista dagen med vanliga lektioner någonsin i grundskolan. Hela nästa vecka kommer vi nämligen öva inför en musikal med skolan som vi ska spela upp på fredag. Och veckan efter åker vi till Tyskland, sen är vi lediga torsdag, fredag och måndag. Sen är det den 11 juni och vi har skolavslutning, shit vad tiden har gått snabbt. Nu är snart grundskolan avklarad och efter sommaren bär det av till gymnasiet :D Ha en bra fredags kväll :)
 
Fredags mys framför let's dance.

En dag i sänder

Hej, idag ha jag kännt mig hyfsat pigg och typ haft överskotts energi. När jag kom hem cyklandes från skolan så gick jag en liten runda på 3,5 km. Sen var vi en sväng hos farmor, och när jag kom hem där ifrån så var jag vrålhungrig för då hade jag inte ätit på 7 timmar. Så då åt jag stor kvällsmat och nu är klockan mycket, och de är dags att sova. Kram :)
 

Say that you want me,cause i want you bad

Godkväll mina damer och herrar, eller tjejer och pojkar m.m Iallafall så var jag på vårdcentralen idag och tog blodprov, och om det var något konstigt med dem så skulle läkaren ringa upp mig imorgon. Så hoppas det inte är nåt, annars sa han att jag skulle vila från träningen ett tag till eftersom jag har en infektion i kroppen. Och tränar man då så kan det gå riktigt illa... men däremot så fick jag gå och cykla så det ska jag göra.
 
Fatta vad jag längtar tills jag är frisk och kan springa, så sugen på det men men. Kram så länge :)
 
Skönaste kläderna att gå hemma i, pyjamas shorts och stickad tröja.
 
 
 
 

Learn To Love Yourself More

Hej, har imorgon varit sjuk i 3 veckor men har lyssnat på min kropp och vilat. Det är viktigt att lyssna på kroppen och inte träna om man inte känner sig bra, så nu hoppas jag att jag snart blir frisk! 
 
När jag kom hem efter skolan så gick jag en runda eftersom jag hade haft slöjd i 2 timmar i ett rum utan syre typ. Så kända att jag behövde lite luft! Nu ska jag lägga mig i sängen, kolla film och äta massa vitaminer form av frukt. Kram :)
 

 
 

Back on the track

Gomorgon, känner mig äntligen nästan helt frisk nu! Så laddade upp med kanelgröt innan jag ska cykla iväg till skolan. Här kommer receptet:
 
Ingredienser:
 

1 dl Havregryn
2,5 dl Vatten 
Ett Äpple
Kanel 
Honung
 
Så här gör du:

Laga havregrynsgröten som vanligt, anntingen i mikron eller i kastrull. För dem som inte vet hur man gör så blanda man bara vatten och havregryn i en skål och stoppar i micron 2 min eller också kokar man upp vatten och havregryn i en kastrull i 3 min. Skala och dela äpplet i bitar, stek dem i kokos fett eller i smör. Ha i honung och kanel i gröten när den är klar, blanda och häll över äpplena. Servera med en klick keso om du villl! 
 

Lovely Day

Hej kom hem sent igår från Göteborg, för bestämde mig för att inte springa idag. Då jag varit och är förklyld, så då åkte vi hemåt igår kväll. Jag, mamma och Emelie gick på stan, shoppade och åt gott. Det var över 25 grader och jag kunde till och med gå i shorts och linne. Men kom ett hagel/regn helt plötsligt men försvann snabbt igen. Så här kommer lite bilder från igår och även mina inköp från gårdagen. Kram :)
 
 

Friday and here we go

Hej, nu ska vi strax åka till Göteborg för att spendera helgen där. Pappa ska springa göteborgsloppet imorgon och jag ska springa lopp på söndag om jag mår bättre.

Imorgon ska mamma, jag och Emelie ha en mysig dag på stan med shopping och god mat. Hoppas alla får en bra helg, det ska iallafall jag ha! Kram :)


Idag kändes verkligen som sommar och åt jordgubbar i solen.


So Yours

Hej, pust och stön vad jobbigt de är att vara sjuk. Var till och med på vårdcentralen idag för att kolla mitt bröst eftersom det börja göra ont där, men doktorn jag fick var vikarie och dum i huvudet. Så fick inte ut så mycket av besöket, få hoppas att de blir bättre. Tänkte bjuda på två bilder som jag tagit under dagen, kram :)
 
 
 

Walking Backwards

Godmorgon på er, torsdag idag och imon är det fredag igen.. Helt sjukt vad tiden går snabbt, men jag är fortfarande sjuk...varit de i 2 veckor nu. Vill bli frisk och kunna träna som vanligt. Men de är inte så mycket att göra åt de mer än att vänta. Ha en bra dag, kram :)
 

Summer is soon here

Hej, har blivit förskyld igen så blir ingen träning på ett tag nu.
Iallafall så åkte vi för en stund sedan till sjö i närheten av där vi bor, där tog jag lite foton som kommer upp här nedan. Så titta och njut av den fina synen, speciellt bilderna på Daniel ;)
 

Counting down the hours

Godkväll på er där ute i världen, nu har jag nyss ätit lite kvällsmat och nu väntar jag bara på att klockan ska bli halv 12. För då kommer nämligen Daniel, så ska försöka hålla mig vaken fram tills dess iallafall. Kram :)
 

Sunday Morning

Godmorgon på er, idag ser ut att bli en bra dag. Först ska jag börja med att städa mitt rum, sedan ut på en foto runda och inatt kommer min älskling! Åhh känns som evigheter sen vi sågs, de är iallafall 3 veckor sen sist.
Så ser min dag ut, ha en fin söndag och njut av den sista lediga dagen innan vi är tillbaks i skolan/jobbet igen. Kram :)
 
 
 

Du får inte inte ha mig som en dröm,när jag vill vara din verklighet

Hej, har nyss varit ute och fotat i det fina vädret. Försökte mig även på att ta självpoträtt fast är inge bra på de men övning ger färdighet. Nu ska jag snart ta moppen och möta upp Vella och Max, sedan ska vi vidare till Wojje. Få se vad vi hittar på för skoj. Hoppas nu alla får en bra lördag!
 

Jordnötskaka

Godmorgon på er, här kommer ett reccept på en jordnötskaka som är värt att testa. Jag provade själv att göra den imorse och den var super god! 
 
Ingredienser:

1 Äggvita
1 dl Kvarg eller Turkisk Yoghurt
1/2 Mosad Banan
1 msk Kakao
1-2 msk Jordnötssmör
 
Så här gör du:

Vispa äggvitan med en elvisp tills det blir ett vitt hårt skum, ska gå att vända bunken upp och ner. Blanda sedan ner övriga ingredienser och rör om till en smet. Häll upp smeten i en form och sätt in i ugnen i ca 15-20 min på 225 grader. Servera den som den är eller med t.ex keso, hallon, frukt, kvarg m.m
 

Bra kamera jao!

Asså omghjgshj vad bra kameran är, hej förresten. Är bara tvungen att visa några test bilder med kameran jag tog nyss, helt sjukt vad bra bilder det blir! :D Kram!
 
 
 

2 Bra Grejer

Heej, har två nyheter som hänt och som ska hända typ.
 
Det första är att jag igår anmälde mig till att springa mitt första riktiga lopp någonsin! Ska bli så kul och spännande, loppet ät bara 5,1 km så det ska nog gå riktigt bra hoppas jag. Loppet är i Göteborg, och min pappa ska springa göteborgsvarvet dagen innan mitt lopp så vi ska åka upp på Fredag nästa vecka.
 
Det andra är att vi var i Kalmar idag och då köpte mamma mig en kamera jag har kollat på ett tag. Åhh nu ska det fotas som bara den! :D 
 
Hoppas ni haft en bra Fredag! :)
 
 

Härligt med ledighet

Gomorgon på er, skönt att vi är lediga både idag och imon!

Lite senare idag kommer Vella och vi ska skriva låtar, haha! Annars händer inte mycket mer idag vad jag vet, ha en bra dag! :)


Nu palla jag inte vara sjuk längre!

Gokväll på er, bestämde mig idag för att jag var frisk så efter skolan gick jag till gymmet och tränade. Åhh så skönt att vara tillbaka, en hel vecka sen jag var där sist. Tog det lugnt så klart, men när jag var klar så hade min huvudvärk jag hade innan helt försvunnit. Och kände mig helt och hållet frisk, så det känns skönt!
 
Har bara en fråga till alla er som inte tränar, vad gör ni om dagarna? Finns ju liksom inget annat att göra än att träna? Kram :)
 
Jag står för matlagningen hela denna veckan, så idag blev det fullkornspasta, räksås och sallad. Ser
kankse inte så jätte gott ut men de var det iallafall.

Vill bli frisk NU!

Gomorgon på er,mår fortfarande inge bra så ingen träning igår eller idag D: Ont i halsen och huvudet, tror jag druckit flera liter te men blir endå inte bättre...

Iallafall, igår hade emelie massa kompisar hemma, så då kolla mamma och jag film. Och jag åt den godaste glassen jag någonsin ätit, det va den du ser på bilden (no shit). Smaka himmelskt,så prova den om du inte redan gjort de! Ha en bra lördag! :)


Te hela dagen

Gokväll, ha känt mig lite hängig hela dagen och igårkväll. Haft lite ont i halsen så idag har det druckits massa te så nu känns de bättre.

Tog de lugnt på träningsfronten idag, förutom 1,4 mils cykling till och från skolan så ha jag bara vilat från de idag. Laddar upp så jag kan träna imon istället, håller tummarna för att jag ska må bättre! Kram :)


Härlig vårdag

Hejsan på er! Idag ser ut att bli en super varm dag. Imorse var det till och med så att man kunde sitta ute och äta frukost,underbart! Nu är vi på väg till en stor park för att äta gott och fira min farmor (Maj heter hon och fyller år första maj lite kul xD) som fyller år. Ha en bra dag och njut av ledigheten! :)