Fitnessfestivalen

Hejsan, imorse åkte jag och Flojs upp till Göteborg för att gå på fitnessfestivalen. Så har varit en heldag där, helt slut i kroppen. Köpte inte så mycket, bara två +en gratis shakes och en kalorifri blåbärs sirap. 

Nu är vi ny duschade och ska strax sova, vi ska nämligen upp tidigt imorgon och titta på fitness tävling. Godnatt :)




Flytt

Godkväll, usch just nu är de jobbigt. Dels mår jag skit, för jag är förkyld, febrig och har sprängande huvudvärk så ska till vårdcentralen imorgon. Sen har vi flyttat nästan alla våra möbler till vår nya lägenhet, så inatt sover vi vår första natt här. Känns konstigt, har inte flyttat på 13 år... 

När jag skulle stoppa ner alla mina kläder, fick jag ta en STOR ullareds påse, en blå ikea påse, tre vanliga plastpåsar och alla var proppfulla. Jag har inte mycket kläder alls (var inte ens alla mina kläder), tog bara 2-3 timmar att få in alla kläder i garderoben. 
Nu ska jag sova så jag överhuvud taget orka ta mig till skolan imorgon!




Move on

Händer mycket nu, bland annat ska vi flytta om en vecka så ska få in allt i lägenheten nu i veckan, massa läxort innan jullovet och bara 26 dagar till jullafton så julklappar måste köpas. 

Förutom allt som måste göras så är de bra, sprang/gick en runda idag men det var nog sista ute löpningen för i år. Svin kallt, gick inte att andas med näsan. Nu ska jag plugga matte egentligen men följer nog med mamma och pappa och går en sväng istället, haha. 





Time for a change

Hejsan, idår städade och möblerade jag i mitt rum, så nu blev det mycket bättre tycker jag. Stora starka Daniel hjälpte mig att flytta de tunga möblerna, tack! Ni ska få bilder snart men de är inte riktigt klart än. 
 
Idag har jag sprungit, duschat och ätit, och nu har jag bara en sak kvar att göra den tråkigaste..läxan. Ha en fin och solig söndag! 
 
 

No pain no gain

Nu ska jag äta lite kvällsnacks i form av riskkakor med jornötssmör och banan, en skål nötter och ett glas mjölk. Efter skolan följde Felicia med mig till mitt gym så tränade vi biceps, triceps och mage. Lärde mig mycket och var riktigt svettigt pass! Ha en bra kväll! :)




It's friday bitches

Gutenmorgen, börjar 10 idag så fick sovmorgon idag! Nu ska jag äta lite frukost, som består av kardemumma gröt, keso, banan, hallon och toppat med jordnötssmör. Idag blir det biceps, triceps och mage med Felicia, lets do it!




Go your own way

                  


Monday

Godmorgon, idag var det jobbigt att gå upp ur sängen, så mörkt ute så man tror de är natt fortfarande. Nu är jag iallafall på väg till skolan, ska ha idrott i 3 timmar nu på morgonen. Ha en bra måndag!




Fars dag

Hejsan, igår var jag på partaj men drack bara två celsius. Så jag kunde inte somna förens 3 inatt.  

Idag var en lat morgon, vaknade 9 och åt knäcke med julskinka. Sedan tog jag tag i livet och sprang en runda i duggregnet, var riktigt skönt faktiskt! Nu ska vi till mormor och morfar på farsdags middag, dock är inte pappa hemma, inte för att vi bruka fira de endå men men. 




The tims pass away

Hejasan, igår var jag och fikade med Elin vi tog också en shopping runda. Så köpte lite smått och gott. 

Idag körde jag ett sjukt bra benpass så nu lär jag verkligen få träningvärk. Jag var också på thai idag på lunchen och åt med Felicia och Alicia. Inatt sover jag hos Daniel så kanske ska upp och träna imorgon innan skolan för tror inte jag hinner efter skolan. Sov gott!

Igår:
Idag:




Raindrops

Gokväll, hade en väldigt lång dag i skolan började halv 1 idag och slutade halv 2 haha väldigt skönt. Tränade på förmiddagen innan jag gick till skolan, rumpa och mage idag. Har äntligen vågat köra benböj fritt utan smithmaskinen :D 
 
Nu är jag klar med alla läxor ska bara öva på talet jag ska hålla på torsdag i svenskan. Kram :)