Städar dag!

Hej,idag har vi städat,rensat och tapetserat.Först ska vi tapetsera min lila systers rum så då passade jag på att städa ut ur mitt rum!Sen nästa vecka så ska Daniel få tapetsera mitt rum med :D

Snart ska vi åka in till stan och kolla på bio! Kram så länge :)


Älskling är så snäll och tapetserar åt oss! 👇


Christmas is here!

Hej,julafton idag då fast jag har inga jul känslor alls knappt.Det kommer vell förhoppningsvis,längtar såå till imon för då kommer Daniel!Bästa julklappen! :D
Mat om en timme och sen Kalle anka så klart! God jul på er! :)


Mini julafton!

Hej hopp! Idag ha vi alltså haft mini julafton,eftersom pappa åker iväg och ska jobba över jul och ny år.Så jag och morfar ha lagat mat,köttbullar,jansson,julskinka och stekta kroppkakor. Nu ska vi kolla gamla video filmer. Puss & Kram!


Dag 3: En bild på någon jag saknar

Någon jag saknar är så klart min helt underbara pojkvän, har inte setts på 10 dar. Tur att det bara är 4 dagar kvar till han kommer ner till mig, längtar så!
 
 

Så såg mina betyg ut...

God eftermiddag på er!Vaknade vid 7 imorse och tänkte åhh vad skönt att jag slipper gå upp,utan kan ligga kvar i sängen hela dagen om jag vill! Älskar att ha jullov!

Här kommer mina betyg för detta året för alla som vill se :)


Jullov här kommer jag!

Gokväll,ska nu se på vår skolas julavslutning.Med luciatåg och annat,jullov om 1 och en halv timme! :D


Forever Alone här va?!

Hejsan,sitter nu i skolan bara en timme för tidigt! (Y) Vi hade tydligen sovmorgon idag och de hade vi fått reda på i måndags när jag var sjuk...Aja nu är jag här iallafall. Slutar redan vid halv 1 idag sååå skönt! :D Hej så länge!

Här får ni en bild på mig i skolan.

 


Hemma idag...

Hejsan, blir hemma från skolan idag för ha blivit kräksjuk... :( Åhh jag som ville gå i skolan och julpyssla, aja får hoppas jag blir bättre till imon då ska vi åka skridskor. Idag blir en lugn dag, ska öva på matte prov vi egentligen har idag.  Någon som har tips på vad man kan göra när man är sjuk?
 
 
Ni få njuta av en jätte fin *host* bild på mig...

Dag 2-Min förebild

Min mamma är min förebild, det har hon alltid varit. Vad som än händer vet jag att hon alltid kommer finnas där för mig, jag älskar henne så...
 
 

Dag 1:En jullåt som jag gillar

Tänkte göra en sån här 25 dagar, så kommer lägga upp ett inlägg om mig själv typ i 25 dagar...
 
Lätt världens bästa jullåt enligt mig och sjunger typ
alltid med när jag hör den ;)

something is missing

Hejsan, idag bakade vi pepparkakor på hemkunskapen och drack julmust. Det blev inte mycket jobbigare i skolan för på tyskan gjorde vi julkort, och svenskan hade vi betygsnack.
De var min skoldag de, efter skolan gick jag in till stan och gymmade en och en halv timme. Riktigt jobbigt men skönt, när jag kom hem hade pappa köpt gran :D
 
Kollat film och tagit lugnt resten av kvällen, saknar min älskling så sjukt mycket så vill bara sova så jag slipper tänka men då drömmer jag istället... Men ni få ha de bra där ute i världen,gonatt :)
 
Min systemkamera är sönder så bjuder på en bild på min fina...

Hemma och lever

Hejsan, för alla som inte vet har jag varit i Egypten på semester. 25 grader och sol helt okej :D
 
Kom iallafall hem iförgår, men hade igen tid att skriva igår. Men jag ska inte skriva mer nu utan ska låta bilderna här tala istället...
 
 
 

Fredag idag?

Hej, upp tidigt idag för att praoa sista dan. Eftersom imorgon åker vi till egypten, har gått runt hela dagen och tänkt att de är fredag. Kom hem för en stund sen, nu ska jag och älskling kolla ett avsnitt av "American Horror Story".
 
Sen ta ett bad, och efter det är det nästan dags att gå och lägga oss ska upp 1 inatt för att åka till flygplatsen. Få se om jag skriver mer ikväll annars hörs vi om en vecka! Ha de bra, puss och hej! 
 
Skönt att slippa all snö en vecka...
   

Älskling is dah shit!

Hejsan, denna dag har beståt av shopping. Köpte trosor, vattenfast mascara och lite julklappar. 
Sen när vi kom hem åt vi kyckling, wraps och sallad, efter maten var jag tvungen att packa tills vi ska åka iväg på Tisdag. Resten av kvällen bestod av film, ben & jerry glass och mys med älskling. Nu ska vi kolla klart på filmen, hörs mer imon :)