Ännu lyser solen

Hejsan, vilket underbart väder vi har fortfarande! Var är regnet och all blåst!? Men jag klagar inte, för det betyder att jag fortfarande kan springa ute innan det blir för kallt och tråkigt. Så 8 km fick de bli idag, men kan erkänna att de var riktigt kämpigt. Är annatagligen eftersom jag endast kör kondiotn 1-2 dagar i veckan, för mitt mål just nu är att bygga muskler och då förstör all kondition de.
 
Annars idag har vi varit ute på min mormors land och grillat, så jag passade på att ta med kameran och fota lite :D
 
 

Just keep walkning

Hejsan, igår blev det äntligen fredag och helg! Sen var det så fint väder så jag, Daniel och Malte var ute och gick, 8 km blev det på nästan 2 timmar. Men jag hade kameran med mig så vi stannade då och då för att fota, plus att Daniel fick skoskav så det tog sin lilla tid innan vi var hemma igen. På kvällen lagade jag mat tills mamma slutade jobbet så vi två åt och kolla på film.
 
Imorse var det bara jag och mamma hemma så jag gjorde scones till oss, sen åkte vi in till stan men mormor och Emelie. Köpte mig ett par jeans och en väst, kankse kommer upp bilder på de ikväll. Ha en bra lördag! :)
 
Jag har tagit restern av bilderna där det inte står Daniel Åsberg.

Kalla Vindar

Hej, igår kom Daniels mormor och morfar på besök. Så idag när jag hade sluttat skolan och vart o tränat, så var vi på restaurang och åt middag. Jag åt en kycklingsallad, men mådde illa av den eller är för att jag fortfarande är hungrig dock är jag för trött för att äta nåt. Så nu ska jag sova och imorgon har jag sovmorgon fram tills kvart över tio. Gonatt :)


Malte när vi precis hade hämtat Malte i April:

Malte nu:



Rygg och axlar done

Godkväll, idag var andra dagen med nya tränings schemat, känns verkligen as bra! Effektivt, roligt och rätt snabbt avklarat. Till skillnad från innan så känner man verkligen att musklerna har fått jobbat eftersom man kör en eller två muskelgrupper i taget. Idag var det axlar och ryggen, för innan körde jag varannan dag överkropp och varannan dag nederdel. Efter att ha pluggat spanska ett tag nu så ska jag göra lite kvällsmat och kolla tv, hoppas alla haft en bra dag! :)
 
 

Klätter Apa

Hej, måndag morgonen började med ca 3 timmars idrott som bestod av bergsklättring. Först fick vi klättra upp för ett 10 meters högt berg utan rep, sedan skulle vi fira ner oss själva. Det va as läskigt första biten, men det var kul så skulle lätt kunna göra det igen!

På kvällen var  jag och Daniel på gymmet, och idag var första dagen med nya schemat. Så idag träna jag mage och rumpa, kändes jätte bra och kul. Nu är det dags att sova, gonatt! :)




Slow down

Hej, vaknade till en solig och fin morgon så vi satt ute och åt frukost. Eftersom jag nu är frisk så har denna veckan bestått av träning, skola, äta och sova typ. Idag blir det att vila och bara ta det lugnt, ni få alla ha en bra lördag! :)
 
 

2 år

Tänk att det redan gått två sedan jag för första gången träffade dig, helt sjukt. Vet att det kommer blir många fler år ihop för jag älskar dig!




Nåt som muntrar upp

Hej, är fortfarande sjuk vilket suger men nåt som alltid får en på bättre humör är ju när man får nått nytt vilket jag fick idag! Nämligen en ny mobil, iphone 5. För mitt abonemang hade gått ut så då blev de en nymobil. 
 
Ikväll blir det kvälls mys med en bra film tror jag. Annars har det inte hänt mycket mer idag som är värt att veta, så få hoppas alla får en bra lördag!
 
 

Höst snuva

Godmorgon, har sovmorgon till kvart över 10 idag så kolla film i sängen fram tills halv 9. Nu ska jag strax släppa mig till skolan några timmar innan jag tar helg. Fick ont i huvudet igår och imorse vaknade jag med en förkylning...hatar att vara sjuk. Hoppas alla får en bra fredag :)




Höstdag

Hejsan, idag vaknade man upp till en riktig höstdag. Så satte på mig en mysig hoddie från bikbok. Skolan har rullat på snabbt idag, och nu sitter jag hos danne man för att äta och träna när han slutat jobbet. Så få leka lite med min padda under tiden, kram :)


En ovanligt bra måndag

Gokväll, morgonen började bra med att vi fick ut våra ipads i skolan + tangentbord. Sedan har skoldagen rullat på och vid 3 åkte jag hem med mamma. 

Inget gym idag utan istället blev det en löprunda ute, som gick väldigt bra och skönt var det med.  Blev hela 11,6 km, behövde lite konditions träning för att låta tankarna flöda fritt. Så nu är jag trött som en sten, så gonatt med er :)




Höst

Hejsan, från att inte gjort nånting hela sommaren så har jag nu fullt upp igen. Fast det är skönt att ha att göra, dock blir det inte så mycket tid över till att blogga. Men blir lättare när man kommer in i de nya rutinerna med skolan, träning m.m. 
 
Helgen har varit rätt slapp, fredag vatt de bio, lördag träna, idag träna (träna är ju slappt haha). Har också varit ute och fotat lite, vilket jag måste göra oftare för det är så jäkla kul! Nu ska vi snart käka scones och mysa. Kram :)
 
 
 
 

Emporia

Hejsan, igår var vi alltså i Malmö på emporia och shoppade. Hittade lite snyga kläder, åt på Jensen's Böffhause och åt yoghurt glass! Åkte tåg hem, sen var det bara att sova för idag va de upp och gå till skolan! 
 
Hade verkligen en dröm måndag morgon, nämligen paddlin av kajak i regn och blåst. Fast de låter hemskare än de var, för det var riktigt kul. Men hade vatt skönare med sol förstås. Efter skolan käkade jag hos Daniel sedan gick vi till gymmet för armar och rygg + kondtion. Idag har vi även börjat föra "dagbok" över vår träning, så man ser hur mycket man ökar i vikter och så! Hoppas alla haft en bra måndag! :)
 
En del av de jag köpte igår.